Företagshälsovård i Borås

Företagshälsovård i Borås

Företagshälsovård är mycket viktig för arbetssäkerheten. Detta omfattar förebyggande av arbetsskador, yrkessjukdomar, stress i arbetet och många andra risker i arbetet.

Företagshälsovården är användbar för att identifiera tecken på arbetssjukdomar, arbetsskador eller arbetsstress i ett tidigt skede innan arbetstagaren skadas eller blir sjuk. Arbetsplatsen bör ha ett system som kan förebygga problem redan innan de blir allvarliga.

Arbetsmedicinens grundläggande mål är att skydda arbetstagarnas hälsa, främja hälsosamma beteenden bland arbetstagarna, minska risker och faror i arbetet och slutligen främja en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Är det då inte bra att det finns en typ av företagshälsovård som är inriktad på träning och hälsa, för då kan man förebygga att skador uppkommer. Vi på vårt jobb har kontakt med en företagshälsovård i Borås som tar med sig träningsutrustning och kommer till vårt arbete och så tränar vi och mår så otroligt bra av detta. Jag vill så gärna skriva ett inlägg om detta för jag tycker det är så bra om människor får må bra så de orkar jobba. Sedan har jag tagit lite bilder på mig och mina kollegor som jag har lagt ut på Instagram och detta visar ju tydligt hur roligt vi har, och dessa bilder får ni gärna kika på. Är det någonting som ni funderar över går det bra att kontakta mig! Jag bor som sagt var i Borås men det finns möjlighet även för er i andra städer att få denna typ av företagshälsovård. Jag hoppas att ni alla tyckte det här var ett bra inlägg och har ni någonting ni vill kommentera så kan ni givetvis göra även det, ingen blir gladare än jag om det jag skriver kan leda till lite tankar och funderingar eller reflektioner. Det var allt om detta för den här gången.

Kommentarer är stängda.